Team

Edith Rietra heeft haar opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven gevolgd. Na het behalen van haar Bachelor diploma in 1996 is Edith direct met haar opleiding Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit in Brussel gestart. Deze Master opleiding heeft ze in het jaar 2000 afgerond.

Joyce Polman heeft in 2003 haar opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen afgerond. Een jaar na het behalen van haar Bachelor diploma is Joyce met haar opleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort gestart. In 2008 heeft ze haar Master gehaald.

Al onze therapeuten staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zo ziet u dat u met officieel registreerde fysiotherapeuten te maken heeft die trouw en fanatiek extra scholing volgen. Door het volgen van extra scholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in het vakgebied. Daarnaast vinden we het ook een verplichting naar de patiënt om deze een zo goed en kundig mogelijk behandeling aan te bieden.

De praktijk heeft een goede en nauwe samenwerking met andere collega fysiotherapie praktijken. Ook de contacten met huisartsen en specialisten zijn goed. Tijdens een behandeling wordt, indien nodig, contact gezocht met de desbetreffende huisarts of specialist voor overleg. Wanneer een patiënt uitbehandeld is wordt, altijd met goedkeuring van de patiënt, een kort verslag naar de huisarts of specialist gestuurd. Wij vinden het erg belangrijk dat ook zij goed op de hoogte zijn van hoe het met desbetreffende patiënt gaat.

Boshoverweg 32
6002 AN Weert
Tel: 0495-452666
E-mail: info@fysiotherapierietra.nl